Ons bedrijf

Wie zijn wij

Garage Kroeze is een lokale garage gerund door Ronald en Anne-Marie Kroeze. Hierin doet Ronald samen met de zoon, Ramon, het werk in de garage, terwijl Anne-Marie achter de schermen de ondersteunende taken verricht. De focus van het bedrijf is gericht op het verzorgen van de hoogste kwaliteit aan reparaties en een klantvriendelijke aanpak. Garage Kroeze is een onafhankelijk bedrijf, waardoor de overhead kosten laag blijven en wij de mogelijkheid hebben om de kosten voor de klant laag te houden. Een gewone no-nonsense garage dus! Bent u geinteresserd kunt u altijd een afspraak maken door te bellen of het contactformulier in te vullen. Graag tot snel!


Ronald Kroeze

Ronald Kroeze is de hoofd monteur en stichter van garage Kroeze. Samen met zijn vrouw Anne-Marie is Ronald in 2017 zijn passie achterna gegaan en heeft hij garage Kroeze opgericht. Onderhand zijn wij een aantal jaar verder en heeft hij zijn APK papieren verkregen en wordt het bedrijf alsmaar groter. Onder de zorgende hand van Ronald groeit het bedrijf steeds verder uit tot de volksgarage van Hippolytushoef en omgeving. Dit familiebedrijf groeit steeds verder uit met de hulp van Ronald zijn zoon Ramon met reparaties en ander familieleden die achter de schermen helpen met de ontwikkeling van het bedrijf.

Anne-Marie Kroeze

Anne-Marie Kroeze heeft samen met haar man Ronald het bedrijf garage Kroeze opgericht. Binnen het bedrijf is zij niet alleen het steun en toeverlaat van Ronald, maar verricht zij ook de boekhoudkundige zaken en helpt op zijn tijd ook voor het plezier met het sleutelen aan de eigen auto’s. Anne-Marie zorgt voor de goede sfeer binnen het bedrijf en dat de geldzaken ten alle tijden goed op orde zijn.


Ramon Kroeze

Ramon Kroeze is de zoon van Ronald en Anne-Marie en schiet twee dagen per week te hulp in de garage om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Hierbij helpt hij bij reparaties. Op het moment dat het storm loopt kan Ronald altijd bij Ramon terecht voor extra ondersteuning. Samen zorgen zij ervoor dat uw auto altijd op orde is. Ronald en Ramon werken nauw samen en denken samen na over de lastige problemen die zich voor kunnen doen bij het repareren van uw auto en hoe dit het beste opgelost kan worden. Door de toevoeging van Ramon aan de reparaties groeit garage Kroeze alleen maar verder uit tot een familiebedrijf.

Wilt u na deze informatie over ons en ons bedrijf graag met ons kennis maken of bij ons een reparatie inplannen? Gebruik hiervoor dan de knop hieronder om een reparatie in te plannen of bel met ons op +31612322294. Wij zijn maandag tot vrijdag geopend van 8:30 tot 17:30. Echter is er voor APK een vrije inloop zonder afspraak!